IsaDora Vibralash Mascara

Idag inhandlade jag mascaran VibraLash från IsaDora. Jag har Maybellines Pulse Perfection sedan innan, men den var jag inte riktigt nöjd med. Själva mascaran var väl okej, men vibrationerna gjorde varken till eller från. Jag har inte provat VibraLash än, men det ska göras inom kort, och så kommer recensionen strax efter det. Håll ut!


NOTD; VLD nr 76 & China Glaze Watermelon Rind

Jag skulle lacka om naglarna och blev sugen på en riktigt mörk, grön och läcker färg. Grundade med två lager av Viva la Divas nr 76 (kan de inte döpa sina lack till något roligare?) och målade sedan två lager av China Glazes Watermelon Rind. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Hade jag verkligen tänkt efter hur lacken egentligen ser ut hade jag nog anat detta, men det var sent på kvällen och jag var trött, får skylla på det.
Anledningen till att det blev mycket ljusare på tipparna av mina naglar är att jag har gelénaglar med (just nu) franska tippar, och då syns det igenom om jag inte har ett riktigt mörkt lack.
Så det gick inte riktigt som jag tänkt mig, men färgen är ju ändå riktigt läcker. Dock kanske inte på mina naglar...Med blixt.


Utan blixt, under lampa.


Lite blandat från år 2009

Eftersom jag var så otroligt inaktiv under 2009 hade jag lite bilder på datorn som inte lyckats ta sig till bloggen än. Fotade inte jättemånga EOTDs, men några stycken i alla fall. Jag har ingen aning om vad jag använt på de olika bilderna, så det bryr jag mig inte ens om att försöka komma på.
Titta och (förhoppningsvis) njut!

                     

Blandad kompott, men som vanligt mycket grönt.
Något annat som hände under 2009 var att min bästa kompis Elli fick barn!
En söt liten tjej som heter Felicia.


 

Jag skaffade mig även två nya tatueringar, texten "Tunica propior pallio est" (mellan mina gamla tatueringar, en älva på varje skuldra), ett latinskt ordspråk som ungefär betyder "blod är tjockare än vatten", och en stjärna på handen som har en lite privat mening bakom sig.


Det var lite nytt från 2009, men nu ser vi framåt, right?!

EOTD; Elegant Brown Smoke

Nu gör vi ett nytt försök med bloggen, har haft en tuff höst, blivit avskedad från jobbet, pojkvännen/sambon/fästmannen sen fyra år tillbaka gjorde slut och jag har fått flytta hem till mina föräldrar igen. Men jag försöker se ljust på det, det kan ju inte bli värre i alla fall.

En EOTD bjuder jag på idag!


Ögon:

- Wet n' Wild, Brow Essentials
- Lumene, Eye Makeup Base
- L'Oreal, Kohl Mineral Liner
- H&M, Dip Liner
- MUC, Elegant & Brown Smoke
- MUS, Muffin
- IsaDora, Inliner Kajal Black
-
Maybelline, Define-a-Lash
   


RSS 2.0