Femte dagen på nagelskolan

I fredags var det dags för min femte dag på skolan, och modell denna gång var återigen min bästis Elli. Precis som förra veckan blev det fransk manikyr, men denna gången med en annan vit gelé som jag köpt. Den är mer naturlig, inte lika kritvit i färgen som den jag använde på min förra modell.Så blev det hela, och nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Har blivit förkyld, och har sprängande huvudvärk, så nu blir det några huvudvärkstabletter, lite nässpray och sänggående.

Fjärde dagen på nagelskolan

Idag (eller egentligen igår, eftersom klockan har passerat midnatt) var det fjärde gången på nagelskolan. Denna gången hade jag med mig min kompis Challe som fick en snygg, fransk manikyr.
Jag fick mycket beröm, och det skryter jag gärna med idag! Jag är extremt självkritisk, men jag blev väldigt nöjd med dessa naglar. För att vara andra gången någonsin jag gör gelénaglar på någon annan blev de skitbra!

Nästa gång blir det återigen fransk, men med en gelé som inte är lika vit, så det ser mer naturligt ut.


Tredje dagen på nagelskolan

I fredags var det dags för tredje gången på nagelskolan och denna gången hade jag med mig en modell, min bästa kompis Elli som fick naturell manikyr. Vi har fyra timmar på oss varje gång vi är på nagelskolan, men för mig tog det 4 ½ timma! :O Jag hade lite problem med att limma tipparna, det blev luftbubblor under dem osv.
Men när vi väl var klara fick jag beröm av läraren, och jag kände mig faktiskt ganska nöjd själv! För att vara mitt första set naglar blev de rätt bra.Och eftersom det var ett tag sen jag var hos min nageltjej (som nu slutat med naglar), så gjorde jag om mina också dagen efter. Ville prova den vita gelén eftersom jag ska göra franska nästa gång på skolan. Just denna gelén är lite för vit för min smak, jag gillar den mer naturliga vita tippen när det kommer till fransk manikyr, så det får jag nog införskaffa mig snarast.
Men jag måste säga att jag ändå blev rätt nöjd.


RSS 2.0