Andra dagen på nagelskolan

Lite kvick info.

Idag var det andra dagen på nagelteknologutbildningen. Fick min UV-lampa och elektriska fil, och fick börja med geléerna. Gjorde sammanlagt tio naglar från grunden, med alla geléer, tip blenders och alla filningar där emellan. Men det gick bra, så nästa gång ska jag ha med mig en egen modell! Så slipper jag plasthanden Ulla.


Första dagen på nagelskolan!

Igår började jag en utbildning till nagelteknolog på Professionails här i Halmstad. Det var lite nervöst, alla andra tjejer som var där hade redan gått där ett tag, så de hade modeller med sig allihop. Jag själv fick jobba tillsammans med Ulla (se bilden nedan), och det gick riktigt bra! Fick limma tippar och fila dem, och sen fick jag lära mig spamanikyr tillsammans med en av tjejerna som har skolan.
Nästa gång ska jag börja fila och bygga, vilket jag egentligen skulle gjort nästa gång igen, men de tyckte att jag var så duktig så jag får köra igång med det tidigare! *skrytskryt*

 


NOTD; Matte French Ski Teal We Drop

Enkel manikyr med O.P.Is "Ski Teal We Drop", ett av de bästa lacken jag här när det gäller ALLT, täckning, torktid, formula, pensel, you name it. O.P.I kan, helt enkelt.
För att skojsa till det lite använde jag China Glazes "Matte Magic" på tipparna och i en enkel tejpdekoration på ringfingrarna.
Enjoy!
NOTD; China Glaze "Sci-Fi" & "Tickle My Triangle"

Efter det misslyckade experimentet i förra inlägget var jag fortfarande sugen på silver så jag slängde på två lager "Sci-Fi" från China Glaze. "Sci-Fi" är, anser jag, en dupe till "Devotion" från samma märke, men med betydligt mindre tendens till ränder.
Lite deko med China Glazes "Tickle My Triangle" på ringfingrarna, and I'm good to go!
NOTD; Faux Minx

Häromdagen när jag befann mig på Kicks råkade mina ögon landa på något silverskimrande från Viva la Diva. Det var "klistermärken" som man sätter på och som täcker naglarna, och eftersom jag älskar silver och allt som har med naglar att göra slog jag till. Tänkte egentligen att jag skulle spara de till nästa helg då jag ska på fest, men otålig som jag är kunde jag inte vänta.
Tyvärr blev det skit av allt. Klistermärkena var svåra att få jämna, de passade inte mina naglar och de veckade sig överallt. Jag försökte trycka ut vecken med en orangepinne i gummi, men det gick inte alls. På håll såg naglarna däremot skitfräcka ut. Slände på ett lager Seche Vite ovanpå, och DET skulle jag inte gjort. Den snygga spegelblanka effekten försvann i ett nafs, och klistermärkena skrynklade liksom ihop sig. Så den manikyren försvann fortare än jag fick dit den.
Detta är inget jag tänker prova igen, men jag skyller inte helt och hållet på själva produkten. Jag var rätt otålig, och så var det första gången jag provade detta.
Nä, jag väntar hellre tills någon uppfinner ett "spegellack".
NOTD; Leopard toes

Den här söta leopardmanin gjorde jag någon gång i somras, jag använde ett lack jag fått av en vän, märket heter Diffi (har ingen aning om vart det kommer ifrån från början) och ett nail art-lack från eBay till fläckarna. Var helnöjd och hade denna manikyren i nästan två veckor!(Ber om ursäkt för den kassa kvalitén. Min kamera och jag har meningsskiljaktigheter.)

RSS 2.0