080828

Denna veckan har inte varit bra. Alls. Har varit ledsen, nere, uppgiven. Har sovit otroligt mycket, har inte orkat gå upp, inte göra någonting, allt har verkat så otroligt ansträngande och jobbigt. Det kändes ännu värre idag när jag betalt alla räkningar och insett att jag nu äger ungefär 1000 kr. Känns så jääävla sugigt.

Men jag har i alla fall sökt fyra jobb idag, får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Jag vet inte vad jag ska göra annars, börjar få riktig jävla panik, inget jobb, inga pengar, ångestångestångest. Borde egentligen ringa min psykolog och boka in ett nytt möte, men jag är så jävla arg på henne. Efter att jag missade mötet för några veckor sen har hon inte hört av sig överhuvudtaget. Det känns som att när jag inte hör av mig är det skit samma, då behöver inte hon göra det heller. Hon vet att jag har svårt att få tummen ur röven, att ta tag i saker, borde inte hon ringa mig då? Jävla retard.

Men idag känns ändå lite ljusare och gladare jämfört med hur veckan hittills har varit. Jag gick upp i lagom tid (nåja), har sökt fyra jobb och håller just nu på att tvätta. Liiite duktig är jag allt. Med tanke på hur svårt jag har att komma igång med att göra saker känns detta som ett helt dagsverke. Men jag har kommit på en ny strategi. Varje söndag skriver jag upp vad jag måste göra veckan som kommer, vilka samtal som ska ringas, om jag ska städa, tvätta, träffa kompisar osv. Det känns bra att ha en plan för varje vecka, jag har ju kontrollbehov, så det passar mig utmärkt med en lista med punkter. I love it.

Nu måste jag ner till tvättstugan igen, här ska det torktumlas.

(Btw så har jag blivit mörkhårig igen. Förstår inte varför jag envisas med att ljusa upp det typ varannat år. Jag trivs ju inte i det.)


080815

Mormor, morfar, Linda och Marcus var här innan idag och fikade. Mysigt, men jag var så jäkla trött. Kunde inte sova inatt, somnade nog vid femtiden. Men jag hade grymt roligt åt Frank iaf, han pratade i sömnen säkert fem ggr under natten.

Sömnprat 1;
"Jaa, när man var 18-19 kunde man ju ta ett. Ett fullvuxet får alltså. Ett i varje hand. Godnatt."

Sömnprat 2;
"Jag hade en moppe. En kund skulle åka ner och fixa den. Hur gick det för honom?"

Sömnprat 3;
"Hur ser slangen ut invändigt då?"

Han sa lite andra grejer också, men lite har jag glömt, och lite var mest mummel. :)

Var hos mamma tisdag-torsdag. Tänkte att jag skulle spela lite Sims 2 när jag ändå var där. Hrrm. Lite Sims 2 var det, ja. Började spela tisdag kväll vid tio, spelade hela natten, åkte med katten till veterinären vid nio på morgonen, åt frukost, spelade, sov två timmar, vaknade vid typ tre på eftermiddagen, spelade hela natten, gick och la mig en stund vid åtta, spelade till fem på eftermiddagen. Under ca 40 timmar, spelade jag nog i 35 av dem. Hade grymt ont i hela kroppen sen, har fortfarande ont i ryggen och benen. Men det var det värt, shit, vad roligt det var. Märker nu hur mycket jag saknar det spelet. Har ingen stationär dator här hemma, så det blir inget spelande. :(

Fick inte jobbet på Maxicafét heller. Känns rätt sugigt eftersom så många, (bl.a. mamma, pappa, Maxis butikschef,  jag) var så grymt säkra på att jag skulle få jobbet. Men jag fick komma på intervju iaf, och bara det känns ju roligt. :) Allt kommer lösa sig till slut, det är jag säker på, men just nu känns inte livet så roligt. Har hamnat i en ledsen period igen, men jag ska inte sjunka ned i någon depression igen, det har jag bestämt mig för.

Nu kommer snart min älskling hem, sen ska han iofs iväg igen, men jag ska passa på att pussa på honom tokmycket den lilla stund han är hemma. Sen blir det Hemmakväll, köpa godis, och sen kolla på film i min ensamhet. :)

Ciao

RSS 2.0