081031

Har precis städat mitt "kontor". Vi fick tillbaka mattan från kemtvätten igår, så idag la vi ut den. Synd bara att tvätteriet hade gjort sönder den och inte fått den ordentligt ren. Menmen, så kan det gå.

EOTD;

 

Ögonbryn; "Brow Essentials" från Wet n' Wild.
Primer; "Eye Make Up Base" från Lumene
Highlighter; "ColorAppeal", Golden Beige från L'Oreal, från fransarna till brynet.
Ögonskuggor; Den mörkaste och den silvriga från Isadoras "Eye Shadow Quartet" Crystal Mauve (tror jag, kollade på internet, och det ser ut som den i alla fall).
Kajal; "Eyeliner by H&M", svart. Såklart. En fin linje vid övre fransarna som jag bara skuggade lite grann, sen lassade jag på ordentligt med kajal under ögat och gjorde små trianglar i inre ögonvrån (ville se hur det ser ut, vad tycker ni, blev det bra?)
Mascara; "Telescopic Clean Definition"

NOTD;


Linus och Elli var hemma hos oss igår, och då passade jag på att måla Ellis naglar med ett av mina nya "Star Magnet"-lack från L'Oreal, Silver. Så jäkla snyggt! Ikväll ska jag fylla på mina akrylnaglar och sen blir det nog Lubu Heels från China Glaze på det.. Eller OPIs Azure for Sure. Eller svart med "fransk manikyr" med OPIs Happy Anniversary!. Märks det att jag har beslutsångest?

Måste bara demonstrera hur jäkla bra Lumenes "Eye Make Up Base" är! På bilden har jag haft sminket på mig i ca 15 timmar, 9 av dem har jag suttit framför en dator. Det enda som syns är ögonskuggan korvat sig lite på vänstra ögat, men hey, efter 15 timmar är det helt okej.. Jag älskar denna primern!


081030

I'm in love. "Star Magnet"-lacken från L'Oreal har fångat mitt hjärta. Införskaffade ett av lacken igår i färgen "Chocolate".
(Försök bortse från att jag målar som en blind med Parkinson.)


Hur fräckt är inte det här?
Efter jobbet ska jag köra som en galning till Eurostop och köpa minst två till.

081029

Måste bara lägga upp två bilder på min älskade lilla Müsli. Den där knaskatten kan som precis var/hur som helst! (Men dock aldrig vid rätt tidpunkt, som till exempel på natten, när matte och husse inte är såå roade av att bli slickade i öronen och bitna i tårna.)


                                         
                              Sova på gästerna är gött..                               Kuddar kan användas på olika sätt..       

081029

Här kommer det utlovade inlägget med både en NOTD och en EOTD. Pojkvännen har installerat sitt älskade spel på datorn hemma (fråga mig inte vad det heter, det är något med monster och spells och grejer), så jag har inte haft särskilt mycket tillgång till datorn den senaste tiden. Dessutom har jag varit så trött efter jobbet de senaste dagarna, så jag har gjort så lite som möjligt när jag kommit hem. Men igår somnade jag i alla fall inte när vi tittade på film, "Death Race". Den var faktiskt bra, även om det var mycket bilar, snabba klipp och överdrivna dödsscener. Själva storyn bakom allt var bra.

EOTD;

Detta är faktiskt makeupen från i måndags, har inte fotat varken igår eller idag. Den är mycket lik makeupen från den 21:e, men jag älskar den här färgen, så det gör ingenting!
Foundation; Miracle Touch från Max Factor, "Sand 60".
Puder; Har bara svept försiktigt med Creme Puff från Max Factor
Rouge; "Peach" från Make Up Store
Primer; Lumene Eye Make Up Base
Ögonbryn; det smarta lilla kitet Brow Essentials från Wet n' Wild
Ögonskuggor; alla kommer från en och samma palett från Romeo & Julie, ett (enligt mig) riktigt bra budgetmärke. Jag vet inte alls vad paletten heter, men det är nio färger i, och den finns i olika konstellationer.
Kajal; forever and always, Eyeliner by H&M, svart. Love it! Målade lätt och försiktigt vid undre och övre fransarna, sen suddasuddasudda.
Mascara; Maybelline Volume Express Lift-Up Mascara

NOTD;

Under mitt shoppingryck i fredags var jag ute efter ett mörkt lila nagellack, vilket jag också hittade på H&M. Gick sedan till Kicks och skulle köpa lite annat, men där hittade jag ju ett nagellack till! Roffade åt mig Isadoras "Spellbound Black" när jag stod i kassakön för att betala mina andra saker. Årets absolut bästa impulsköp! Jag är en sucker för svart nagellack och äääälskar turkost, och att då hitta ett svart lack med turkost glitter/skimmer gjorde min dag/vecka/månad/år!

 
 

Kan man annat än älska det?

081028

Jag ska sluta lova saker tror jag. Lovade igår att jag skulle lägga upp både en NOTD och en FOTD, men så blev det inte! När jag kom hem åt jag och Frank, sen stack vi iväg och bowlade. På kvällen var vi bara med varandra och myste, så jag hann inte ladda upp några bilder, eller skriva några inlägg. Men jag ska försöka göra det ikväll. Det kan jag lova, att jag ska försöka.

Fick lön idag, och är helt överlycklig. Efter räkningar, GeKås och mathandling har jag ändå bra med pengar kvar. Det är en känsla jag inte känt på mycket länge, och det känns som om en tyngd lyfts från mina axlar. Ska snoka runt lite på Tradera ikväll och se om jag hittar något roligt. Hoppas att jag får weekendnecessären ikväll så att jag kan organisera mitt smink snart! Min sminkväska ser ut som om någon har kastat in en handgranat i den. Har försummat den lite eftersom jag har väntat på min necessär, men den kom ju inte igår, som jag trodde. Hoppashoppas den kommer idag.

Back to work.

081024

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle unna mig ett nagellack idag. Jo, tjena. Eftersom jag varit luspank i flera månader och nu har lite pengar fick jag ju ett galet shoppingryck. Det blev bland annat två nagellack, en kajal, en ögonbrynspenna, en sjal, en brow fix, primer, puder, nagelfil m.m. Men många av grejerna var H&M:s egna märke, så det blev inte tokdyrt i alla fall. Känns roligt att ha lite nya grejer och ändå känna att jag har pengar kvar. Det spelar ingen roll om det är billiga H&M-grejer, jag tycker att det är roligt i alla fall. Ju billigare det är, desto fler saker kan man köpa. :)

Var dock dödens trött när jag kom hem. Skulle lägga mig och busa lite med Müsli i sängen, men det slutade med att jag somnade. Sov någon timma, och under tiden hade Rogge, Mange och Micke kommit hem till oss. De kollade på Idol, så jag anslöt mig till dem. Erik kom senare också. Siste man gick för en stund sen, Frank gick iväg till nätverkscafét, så nu har jag lite alone time. Göttans. Ska städa lite (jaaa, mitt fredagsnöje!), sen pilla lite med naglarna. Köpte ett lovelylovely nagellack idag, lägger upp en NOTD imorgon.

Är rätt trött, så det blir ingen sen natt idag. (Säger jag och kommer på mig själv med att släcka lampan vid femtiden vareviga fredag.)

Nu har katten somnat på min fot, hur i hela världen ska jag ta mig från fåtöljen utan att väcka henne? Tacksam för djävulskt snabba svar.

081024

På jobbet. Fick idag reda på att jag inte har innestående lön, utan får denna månadens lön denna månaden. Rätt nice, med tanke på att vi ska till GeKås på söndag och handla julklappar. Känns som att en tyngd lyfts från mina axlar, är glad och upprymd. Ska unna mig köpelunch och ett nagellack idag. Sen ska jag städa lite, sen kanske vi ska ha lite folk hos oss, får se hur det blir.

FOTD; Två grå skuggor från en Vevay-palett, H&M:s svarta matta ögonskugga, highlighter från Lumene. H&M:s eyeliner vid övre fransarna, H&M:s svarta kajal vid undre. Mascara; Define-A-Lash. Det blev lite grått och tråkigt idag, men jag var så trött och smågrinig i morse att jag inte orkade anstränga mig särskilt mycket.

 



Marcus och Linda var hos oss en sväng igår och tittade på Müsli. Hon var helt hysterisk, sprang runt och jagade ingenting, hoppade, studsade och tokade sig. Roligast var när hon skulle hoppa ned från byrån. Hon tänkte hoppa ned på vår tvättkorg och sen ner på golvet, men hon vet ju inte att locket till tvättkorgen bara är en tygbit, så när hon hoppade försvann hon ner bland all tvätt. Skrattade som galningar.


Efter allt busande blev hon lite trött och la sig i Franks ficka på tröjan.

081023

Tar lite paus i mailsökandet. Har sån jävla huvudvärk, inte skönt att glo in i en skärm då. Men jag har tagit två Panodil, så det ska nog släppa snart. Börjar (som alltid) bli förkyld, men det bryter väl inte ut denna gången heller. Vill ha en rejäl förkylning så hela systemet rensas. Men har bara ont i huvudet, är småsnorig, hostig och har lite ont i halsen. Vill ha feber, nysa, snora, tappa rösten och ligga nedbäddad i soffan, dricka te med honung och kolla på gamla repriser av oprah i två-tre dagar. Sen kan jag vara back on track igen. Inte småhängig konstant, det är så jävla drygt.

Har sovit underbart inatt, Müsli har inte stört mig en enda gång. Frank däremot har hon väckt en miljard gånger. Han var tjurig och trött i morse, stackarn. Kan inte vara lätt att ha en katt som biter honom i tårna hela natten. 

       
Busfrö't!                                 Lite småtrött..


Fick låna ett nagellack av Linda igår, Maybelline "Midnight Red". Tyvärr blir det inga bilder på det för att 1) Det ser inte så snyggt ut eftersom jag målar utanför, 2) Det hann inte torka riktigt ordentligt, och så jag har stött i det och så, så det är matt och det är fingeravtryck i det. 3) Bilderna blev inte bra. Men färgen är kanon!
(Färgen syns lite på bilderna ovan, men som sagt, ingen NOTD.)

FOTD; En mix av massa olika skuggor, några från den ökända paletten utan märke, några från Vevay och bara en touch av mina pigment från Nyx, "Charcoal" och "Rust". Kajal från H&M vid över- och underfransarna, mascara; Define-A-Lash. Ögonbrynspenna från Isadora "Light Brown".




Imorgon ska jag betala min weekendnecessär jag vunnit på Tradera. Sen när jag får hem den ska jag organisera, organisera, organisera mitt smink. Kommer blir skoj!

081022

Har blivit utslängd från mitt "kontor". Arbetar i konferensrummet, men nu skulle Putte ha möte, så jag fick inte vara kvar. Men de är snart klara.

Har inte hunnit ta kort på sminkningen idag, tänkte göra det senare, men då är den inte lika fin som i morse. Har ju ingen primer, så ögonskuggan flyter ihop vid globlinjen. Får se hur jag gör med fotot.

Vi hämtade ju Müsli igår, söta lilla katten. Hon och Slash var så lugna så i bilen, de låg och sov i sin bur. Müsli var lite nervös och rädd när vi kom hem, gömde sig under soffan och sängen, men det tog inte någon längre stund förrän hon busade med Lindas hemmgjorda leksak, la sig i Franks knä och undersökte lägenheten. Lilla hjärtat, hon är så söt. Var dock lite irriterad på henne inatt, när hon satte sig framför mitt ansikte och började jama. Frank berättade att hon hade bitit honom i tårna också.
I morse när jag stod i badrummet och sminkade mig kände jag att hon satte klorna i benet på mig (hade jeans på mig, men ändå, AJ). Sen började hon klättra upp för mitt ben, runt benet och upp på ryggen under min kofta. Det såg ut som att jag hade en stor puckel på ryggen som rörde sig. Sötliten.

Nu är mötet slut och jag ska fortsätta jobba.

081021

Nu slutar jag, och jag, Linda och Emma ska hämta Müsli och Slash! :D



081021

Tänkte lägga upp lite bilder som jag egentligen skulle lagt upp redan igår, men jag var så trött så jag somnade mitt i en film jag och min sambo tittade på. Jag som aldrig brukar somna mitt i filmer, för jag måste alltid veta hur de slutar. Men igår var jag riktigt trött, så jag orkade inte lägga över bilderna till datorn och sen blogga dem. Men här kommer de i alla fall!


Redo för jobbet (bild från igår).

 
Gårdagens smink;
En grå skugga från en palett utan märke (kommer inte ihåg vart jag har köpt den), som grund.
Duoskugga i rosa och lila från Isadora.
Kajal från H&M längs med ögonfransarna, både över och under.
Highlighter från Lumene.
Mascara, Telescopic Clean Definition och Define-A-Lash.
(Don't mind mina ögonbryn som lever eget liv. Får nog korta stråna en aning.)

        
Fick mina skuggor från Nyx igår, Charcoal och Rust.
Har bara kluddat dit dem lite snabbt, ville bara prova igårkväll hur de ser ut på huden.
Fina, tycker jag.

        

Dagens smink;
Grundade med den två grå skuggor från paletten med okänt märke.
Ovanpå det, en ögonskugga från Viva La Diva, Aqua.
Lite H&M-kajal i inre ögonvrån.
Highlighter från Lumene.
Mascara, Define-A-Lash och Boost Build Up Mascara.

--------------------------------

Idag ska vi hämta Müsli! Åker med Emma upp direkt efter jobbet, Linda följer också med. Så idag blir jag och Frank föräldrar. Kattföräldrar.

081020

Måste vila ögonen lite, sitter ju och tokstirrar in i skärmen, men jag märker inte det förrän det börjar göra ont i ögonen.

Jag vann en tävling igår, på Sussies blogg. Hamnade på den av en slump och såg att hon hade en tävling, så jag tänkte att "jag kan väl ändå vara med nu när jag är här". Så jag postade mitt svar och jag vann! Jag vann ett par finfina örhängen från Pilgrim, får dem på posten om ett par dagar. Är så glad, så glad, sån här tur brukar jag inte ha!

Ska nog till ÖB idag och köpa grejer till Müsli. Ska ha en kattlåda, skopa, kattsand, kattmat, skålar och leksaker. Jag håller på att längta ihjäl mig, kan det inte bli onsdag snart?!

Igår insåg jag hur infernaliskt liten vår lägenhet är. Jag har bott där i över ett år kan man nästan säga, bodde ju praktiskt taget där innan jag flyttade in på riktigt. Och igår insåg jag att den faktiskt är jävligt liten. Men jag börjar tycka om den mer och mer, speciellt nu när jag piffat upp den, möblerat, gjort om lite i köket och sovrummet och sådär. Meeen, jag vill ha något större. Men denna duger för tillfället.

Nej, nu ska jag ha mig en rök och en kaffe, sen jobbjobbjobb fram till lunch. Och sen jobbjobbjobb efter lunch också såklart.

081019

Har varit dålig på att blogga nu i helgen, men det ska det bli ändring på!

Fixade klart mina naglar igår i alla fall, lovade ju att lägga upp en bild, men det blev inte riktigt av. Men här kommer de i alla fall. (Tänk på att jag inte är någon proffisionell nagelfixare, så ser ni skavanker är det för att jag bara är amatör.)



                                                    In the making..                        Done!

Har inte gjort särskilt mycket i i helgen ändå, i fredags var Frank och jag bara hemma och tittade på Idol och sådär, sen smet han iväg till nätverkscafét och då passade jag på att börja med naglarna. Sen somnade jag vid fem-halv sex på morgonen. Förstår inte hur jag kan vara uppe så länge utan att totaldäcka när jag ser på tv eller nåt. Igår var jag hos mamma och pappa och gjorde klart naglarna, sen på kvällen fick jag ett ryck och möblerade om i vardagsrummet. Skruvade isär soffan, flyttade på divanen, skruvade ihop soffan igen, fixade och trixade lite och såhär fint blev det:



Är jättenöjd, mer space och bara allmänt roligt med lite förändring.

Sen idag så städade jag och Frank och för någon timma sen kom vi hem från mamma och pappa, har ätit söndagmiddag med dem, Marcus och Linda.
Ska verkligen försöka gå och lägga mig tidigt idag, jag kan fan inte vara uppe till ett varje gång jag ska jobba dagen efter. Blir som en jäkla zombie på jobbet.

Funderar på om jag ska uppdatera min bilddagbok. Har inte orkat det på hela månaden.

081018

Huj, vad jag var uppe länge igår. Somnade någon gång i morse. Men naglarna är på G i alla fall, ska bara på med klister och pulver och sen filafilafila. Mamma ringde innan och frågade om jag ville komma ut till dem, så jag åker dit och gör klart mina naglar. Mamma sa att det fanns mat också, och det tackar man ju inte nej till. :P

Drömde hemska, skumma och obehagliga saker inatt. Hoppas jag inte sanndrömmer nu igen, för då går nog min värld i spillror.

Nej, nu bär det av till Frozen Hill.

081018

Har grejat och hållit på med bloggdesignen i evigheter nu. Till slut blev det äntligen som jag ville. Tur att man har lite tekniksinne och en gnutta tålamod. I alla fall när det gäller att designa bloggar. I alla andra situationer brukar jag inte ha så mycket tålamod, förutom när det gäller sminkning och naglar. Allt som jag vet blir fint till slut har jag tålamod med. 

Skulle ju egentligen fixat naglarna för några timmar sen, men så fastnade jag här.. Funderar på om jag ska göra det nu. Lite rough i alla fall, så kan jag köra finliret imorgon. Har inte gjort naglar på jättelänge känns det som. Måste vara 2-3 månader sen. Eller ännu längre.

Whatev. Jag lägger in en bild på naglarna imorgon.

Nite.

081017



Vår lilla bebis!
Müslikatten, vi ses nästa vecka!

081017

Var och hälsade på Müsli igår. Sötaste kissekatten! Busig och galen. Vi ska hämta hem henne nästa vecka. Ska till mamma och pappa på söndag och hämta kattklösträdet, sen måste vi köpa kattlåda och skålar och mat och leksaker och grejer. Kommer bli så skoj!
Ska lägga in bilder på kattbuset ikväll/inatt. Har bilder på mobilen och kameran. Videos också, men jag är inte helt hundra på hur man lägger upp videos här.
Måste komma ihåg att låna en kattresebur också, Erssons har säkert en. Kommaihågkommaihågkommaihåg.

Jag kände mig så duktig igår när vi kom hem efter att ha hälsat på Müsli. Ställde mig och lagade mat till matlåda idag, men när lunchen närmade sig sa Linda att de skulle köpa mat på Östergök, och eftersom det var ostpanerade fläsknoisetter med murkel- och kantarellsås kunde jag ju inte säga nej. Men nu har jag i alla fall matlåda till måndag!
Jag förstår inte vart tiden tar vägen! Vi kom hem strax innan nio igår, sen gjorde jag mat och vid halv tio-tio började jag göra mig i ordning för sängen och lägga fram kläder och grejer inför idag, samt plocka undan lite hemma. Men jag somnade fan inte förrän vid ett i alla fall! Det gör i och för sig inte så mycket, jag brukar inte vara särskilt trött under dagen i alla fall. Men det är seeegt att komma upp på morgonen. När jag väl kommit upp är det helt okej, men att ta sig ur den varma, goa sängen är inte helt enkelt.

En timma kvar på jobbet, sen helg!

081016

Herregud, jag har inte skrivit på två hela dagar. Eller, nu blir det ju en dag, jag skriver ju idag. Missade igår bara.

Var hos Mange igår och sjöng Singstar. Blev så jävla sur på mig själv, sjöng värre än någonsin! Till slut satt jag och skrek i micken, då gick det faktiskt lite bättre. Men så blev jag så trött i halsen, alldeles hes, så jag sket i det hela och åkte hem. Måste fan köpa Singstar och öva hemma. Det är så himla roligt!

Är helt "oförberedd" idag inför jobbet. Har ingen mat med mig, glömde frukt och dricka och är praktiskt taget luspank. Men jag får se om jag kan skrapa ihop lite pengar och köpa lunch på Statoil sen. Någon av deras überbilliga (not) sallader möjligen.

Jag har fan ingenting att skriva. Mitt liv är ointressant. Typ.

Ska antagligen hälsa på Müsli idag. YEY! :D

081014

Känns som att jag måste makea ett statement här.

Det jag skriver i min blogg skriver jag mest för min egen skull, men att folk läser det är ju bara roligt, det uppskattar jag mycket. Det enda som kan vara lite jobbigt är när personer tror att jag skriver om dem, när jag i själva verket skriver om någon helt annan. Det kan ju bli lite tråkigt för alla inblandade så att säga.
När jag skriver hur jag känner, mår och hur jag anser mig bli behandlad av andra nämner jag aldrig några namn. Istället försöker jag ta upp det med personen det gäller. Så om du MISSTÄNKER att det är dig jag skriver om, så är det inte det. OM jag skriver om just dig kommer du veta om det.

Tänkte bara klargöra detta så att ingen blir ledsen eller förbannad i onödan. Sånt är bara tråkigt. Eller vad säger du, LCR? ;P Tack för att du frågade mig rakt ut i alla fall, bättre att göra som du, och vara ärlig, än att springa bakom ryggar och snacka bull.

--

LCR var en rolig förkortning btw. Jag hittar ju alltid på små meningar till bokstäverna på bilars registreringskyltar.

LCR = Luden Caroline Ryker
LCR = Lasse Cyklar Runt
LCR = Liten Clementin Rullar
LCR = Lösaktig Carola Ragglar

Jag har sämst humor.

081014

Jag borde ha någon automatisk funktion på min blogg som gör att det alltid, någonstans i inlägget, står att jag är på jobbet, så jag slipper skriva det varenda gång. Egentligen ska man ju inte sitta och blogga på jobbet, men jag måste vila ögonen från det stirrande och ögonutploppframkallande (?) letandet efter mailadresser. Det känns verkligen som om jag omedvetet försöker få ögonen att tränga ur sina hålor. Då är det rätt skönt att bara sitta och skriva en liten stund. Men jag klagar inte, jag tycker att jobbet är skitroligt!
Jag fick klistra lappar på kuvert innan också, det var också lite vila från datorn. Jag är rätt skum ändå, älskar att göra de uppgifter som alla andra här hatar. Klistra lappar på kuvert och leta mailadresser på internet och per telefon liksom, det är inte många som tycker att det är roligt, men jag gör det!

Direkt efter jobbet ska jag till Challe och få mitt hår klippt. Snälla söta du, som gör det! Ska bjuda på en rejäl fika när mina pengar börjar skramla in. :) Ska smsa Challe sen och kolla om hon har lust att färga det också, min utväxt gör att jag ser flintis ut.

Nej, nu känns ögonen rätt bra igen.
Korta stunder med vila räcker. :)

081013

Ändrade bakgrunden precis. Visst, diamanterna var fina, men jag tyckte att det blev så himla plottrigt. Känns lite lugnare nu, och dessutom älskar jag randigt, det vet alla som känner mig. :)

Är på jobbet, som vanligt. Har precis ätit lunch, en panpizza, oooh, så nyttigt! Jag ska bli bättre på det här med lunchlådor, men jag orkar inte riktigt. Lagar ju knappt någon mat längre heller, har aldrig tid eller ork. Måste dessutom handla, men det är jobbigt det med. Måste även städa hemma, hann inte det igår efter jag hade tvättat hos mamma och pappa. Kanske ska ta ett race ikväll om vi inte ska hälsa på Müsli hos Franks pappa. Skulle se senare om älsklingen min orkade.

Är så trött på allt skitsnack, alla falska människor och personer som inte vågar konfrontera mig om de har något problem med mig. Jag har varit föremålet för skitsnack så många gånger i så många år, men jag tar fortfarande illa vid mig. Man blir aldrig härdad, hur mycket man än låtsas att det inte spelar någon roll vad folk säger känns det alltid i hjärtat.
Så, summan av kardemumman är alltså; har du problem med MIG, prata då också med MIG om det.

Svårare än så är det inte.

Cigg, sen back to work.

081011

Sitter vid datorn hos Micke som har födelsedagsfest idag. Är trött, sov till halv två idag, sen åkte Frank iväg och då somnade jag igen, sov till typ sju. Är antagligen "överutvilad". :P Dricker inte idag heller, känns lite onödigt, dricker såpass lite att jag inte känner någonting, och samtidigt såpass mycket att jag inte kan köra. Har kört hit idag, och ska köra hem sen. Kommer nog inte stanna här så länge. Vill hem till soffan, tv och godis. Är verkligen inte på topp efter en veckas heltidjobb. Är inte van vid det.

Men jag har roligt på jobbet. Även om det kan verka lite enformigt trivs jag som fisken i vattnet. Hoppas bara att jag får stanna efter jag är klar med kundregistret. Kan bli knepigt, men jag ska visa att jag är värd det, och att jag är proffisionell.

Nej, nu kanske man ska ge sig in i gemenskapen igen, kan verka lite asocialt av mig att sitta här när det är party.

081011

Jeez, har suttit och fipplat med designen på bloggen i en evighet. Är inte nöjd, blev för plottrigt med den här bakgrunden, men jag orkar inte ändra den nu. Ska göra en egen header också, men det är lite som ska fixas innan jag kan börja med den. Trött som en gris är jag också, har vart vaken sen sju i morse.

Martina var här innan, vi kollade på Idol och spelade Guitar Hero. Har försökt ringa Frank, men hans mobil verkar vara av.

Ska på en sån där modell-för-en-dag-grej imorgon och har fortfarande inte valt ut kläder. Man ska ha tre ombyten med sig, och jag vet i alla fall att jag ska ha mina Levi's-jeans. Då är en ½ outfit klar. :P En bra början i alla fall.

Fan vad trött jag är, känns som om ögonen ska ploppa ut.
Ska kolla upp vad jag ska ha för kläder, sen ska jag fanimej sova.

081010

Sitter på jobbet igen, var verkligen trött i morse. Tänkte vara smart och inte ta Laholmsvägen till jobbet eftersom det är massa vägarbeten och sånt, så jag körde om Rejmes och sen Sannarp. Skulle köra runt soptippen på Andersberg men glömde helt bort att svänga av, så jag fortsatte fram mot Östergårdskiosken och körde sen ut vid Hemmakväll. Så var jag ute på Laholmsvägen, hade bara en liten bit kvar, men då glömmer jag att svänga av ner till Dialect! Fick köra bort till Eurostop och vända och sen kom jag äntligen till jobbet. :P Var bara ett par minuter försenad, så det var ju inte hela världen, men ändå, trött eller vad?

Fredag är det i alla fall. Ikväll blir det lugnt, Frank ska iväg och bowla med jobbet, så jag tänkte mysa ner mig i soffan i mjukiskläder med en film och lite gottgott. På lördag blir det födelsedagsfest för Micke och på söndag blir det kanske middag hos mamma och pappa.
Ska försöka hinna fixa naglarna också, det blir antingen ikväll eller på lördag innan festen.

Var rejält trött igår också, kom hem från jobbet vid sex, skulle lägga mig och läsa min skvallertidning och efter det somnade jag. Sov till elva, gick upp, tog en cigg, borstade tänderna och la mig igen. Somnade rätt fort, fick dock putta några gånger på Frank för att han tog upp hela sängen igen. :P

Nej, tillbaks till ringandet!
Har 22 samtal kvar att ringa innan lunch.


081009

Så sitter man på jobbet igen. Ska snart börja arbeta, men nu har jag precis ätit min frukostmacka och fått mitt morgonkaffe, så jag måste ha en cigg innan jag drar igång.
Igår vart det stress. Jobba 8-17, sen direkt till Dometic och jobba där, sen hem och tvätta till tio. Fick dessutom nästan migrän på jobbet, men jag körde hem och hämtade mina tabletter, så då lugnade det sig lite. Men jag har fortfarande huvudvärk, en dov, molande smärta innanför tinningarna och i bakhuvudet. Det gör ont liksom i näsryggen också, där man sätter glasögonen typ. Har dessutom fortfarande ont bakom och i ögonen. Det var värst vad jag har ont överallt. :P
Ikväll har jag iiiingenting speciellt att göra, vilket är såå skönt! Har inte kört direkt hem från jobbet på flera dagar. Så ikväll blir det le grande slappkväll. Kanske till och med ett glas rött.. :D

081008

Det är konstigt hur vissa dagar som bara känns skit och fan och helvete kan vända. Man tror att man kommer vara ledsen, arg, förtvivlad och helt uppgiven för alltid. Det är som på sommaren när man knappt kan tro att det finns något som heter snö. Det känns så avlägset, så långt bort. Men plötsligt kommer vintern, och så är det vitt på gatorna igen.
Frank har varit bäst idag. Fast jag halvskrek på honom i telefon när jag fick ett PMS-utbrott innan behöll han lugnet. När jag kom hem och ropade "Hej, dagens bitch är hemma!" log han bara kärleksfullt och sa: "Ja, men du är min bitch." Låter kanske lite halvskevt, men jag tyckte det var gulligt i alla fall.

Fick en smärre chock på jobbet idag. Där satt jag i godan ro och sökte efter mailadresser när jag lyfte blicken från skärmen, tittade ut i butiken och såg.. Fredrik Ljungberg. Rakt utanför mitt kontorsfönster. Tokigt. Men så jävla starstruck blev jag inte. Han höll ju faktiskt upp dörren för mig på Mickedala Livs för bara några veckor sen, så vi är ju nästan bästis och bundis nu ju. Haha! Men jag vet någon annan som blev helt till sig.. Eller hur, Linda? :P Lyckades i alla fall smygfota honom åt Emma, även om det var lite på håll och blev lite suddigt. Men Emma blev glad i alla fall. :)
Dessutom var Jojje Jönsson inne idag också, ni vet "Dag-Otto" i Stefan & Krister -farserna. Kändistätt på Dialect Halmstad. :P


(Detta är inte bilden jag tog på honom. Duh.)

081008

Behandla människor så som du själv vill bli behandlad, annars kommer det att komma tillbaka och bita dig i arslet.

Har en jävligt dålig dag, huvudvärk, mensvärk, trött, vill bara hem och sova.
Känner mig som luft, syns inte, finns inte. Är jävligt besviken på vissa människor.

Fuck it.

081007

Sitter på Dialect nu, ännu en dag framför en dator har gått. Men jag klagar inte, det är roligt, även om man inte kan tro det när jag berättar om vad jag jobbar med. Men jag är ju lite konstig, tycker om att städa och organisera, så detta jobbet passar mig perfekt. Städa och organisera i Dialects system. :P
Slutar om tjugo minuter, men ska tassa in till chefen och fråga om jag får sluta nu istället. Jag börjar nämligen jobba på Soldathemmet om 50 minuter. Måste hinna hem och byta skor och hämta en tröja innan dess. Ska bli roligt, jag hade skoj förra gången jag jobbade kväll. Men jag misstänker att jag kommer vara dödens trött när jag kommer hem. Men då är det bara rakt i säng, sen upp imorgon bitti igen och bege mig hit till Dialect. Det känns så konstigt, för två veckor sen gick jag bara hemma och var halvdeprimerad och hade inget att göra, nu är jag knappt hemma alls. Men det är gött. Jobb = ha något att göra + pengar. Göddegödde.
Nej, nu ska jag våga mig in till chefen.


081004




Jag är rik! (Not.)

081004

Jobbade från sju till fem igår, sen somnade jag inte förrän vid tre. Vi var hos Mange och kollade på Idol och spelade Guitar Hero och sjöng Singstar. Lagom trött jag var idag när Frank väckte mig genom att pussa på mig. Men jag kämpade mig upp och kom till slut iväg till stan där jag lunchade på Neely's med Martina. Challe kom efter en stund också, sen gick vi på stan, och jag shoppade fast jag egentligen inte har råd. Köpte fyra böcker och lite andra smågrejer. Martina hittade även en fin mössa på Lagerhaus, men det blev inget köp. Tyvärr. :) Kom hem igen och somnade, vaknade vid halv nio. Jävligt skum känsla det där, att vakna så sent på kvällen. Man har ingen aning om om det är natt, morgon eller kväll. Creepy.

Ska käka bakispizza med Emma imorgon. Jag kommer dock inte vara bakis eftersom jag inte dricker (och jag sitter dessutom bara ensam hemma idag), men jag ska äta pizza iaf. :) Sen på måndag är det jobb igen. YEY. :D

Känner mig rätt duktig ändå, jag vaknade vid halv nio, men har fortfarande inte rökt. Satte mig vid datorn direkt när jag gick upp och fastnade här. Men nu måste jag iaf röka, börjar bli smått okoncentrerad.



Hmm.. Salt med P? Palt?

     

081003

Sitter på jobbet nu. Har nämligen blivit "back-office"-timmis på Dialect. :) Sitter och uppdaterar deras kundregister, ringer till massa företag och frågar efter mailadresser och kontaktpersoner och sånt. Det är faktiskt riktigt roligt, men nervöst när jag ska ringa. Har aldrig varit något fan av att ringa folk jag inte känner, men på jobbet kan man ju gömma sig bakom "jobb-fasaden". Inga har varit otrevliga än så länge, bara en gubbe som tjurade lite, men jag fick minsann mailadressen! Känner mig nästan lite vuxen, har eget skrivbord, egen dator, eget headset och egen kaffekopp. Vuxenpoäng!
Är rätt trött idag, började 07.00 på MHS, var klar vid 09.30, åkte direkt till Dialect och har suttit här sen dess. Hade med mig kaffe, frallor och kakor från MHS, så vi har faktiskt hunnit med att fika också. :) Synd bara att chefen var ledig, nu när man försökte fjäska lite.. :P

Nu är det inte många veckor kvar tills kissekatten kommer hem till oss! Såg de senast för en vecka sen, det är sjukt vad de växer fort! Müsli är den som pratar mest, Slash är ganska tyst av sig. Men jag är van, Cleokatten hemma hos mamma och pappa är sjukt pratig.

Nej, nu ska jag fortsätta jobba, slutar om en timma och tjugo minuter. Sen är det heeeelg. :D Ska slappa rejält.

Har gått igenom 137 kontakter i kundregistret, har 102 helt klara.
Har bara 2769 kontakter kvar att gå igenom. :P



RSS 2.0