EOTD; Natural Shadows

Den här makeupen gjorde jag någon gång förra veckan, men eftersom jag glömde anteckna vad jag använde och dessutom har teflonminne, så har jag ingen aning om vilka produkter jag använt. Det enda jag kan komma ihåg är att jag använt MUS Gel Eyeliner och den mörkaste skuggan ur brynpaletten Brow Essentials från Wet 'N Wild. Så ni får hålla tillgodo med enbart bilder denna gången!

 

 


NOTD; Berlin Devotion

I lördags åkte jag och min kära mamma in till stan och tog en snabb (nåja, två timmar) shoppingrunda. Det enda jag egentligen skulle ha var ett par lacktights, men det blev självklart lite annat också, ett baslinne, en topp, en skjorta, ett par örhängen, ett blush och två nagellack. Jag kan inte gå i affärer och enbart köpa det jag planerat, det går bara inte. Men jag vet i alla fall vart jag fått det ifrån, min mamma är exakt likadan.

Det ena av de två lacken som fick följa med mig hem var Mavalas Berlin. Jag är inte så jäkla snabb när det gäller trender, och när grå krämlack var som mest hajpade tyckte jag att det var rätt fult. Men nu har jag fattat grejen med det, och det är ju hur snyggt som helst!

Två lager Berlin, sen lite Konad-stamping med bricka m62 och China Glazes Devotion ur Romantique-kollektionen. Kanoners!

(Jag missade lite på pekfingernageln, men blunda för det.)


EOTD; Purple Miss

I lördags var jag på middag + fest hos min vän Lena, och eftersom jag ville matcha mina naglar blev det lila, svart och silver på sminket!

Ansikte:

- Liquid Foundation, Milk, MUS
- Stop Shine! Compact Powder, nr 68, IsaDora
- Natural Blush, Rose Whisper, GOSH
- Blush, Fresh, MUS
- Face Mist, MUS
- Eye Make Up Base, Lumene

Ögon:

- Svart & lila, Manly-paletten
- Life, MUC
- Highlighter, Muffin, MUS
- Gel Eyeliner, Black, MUS
- Brow Essentials, Wet N' Wild
- Inliner kajal, Satin White & Indian Black, IsaDora
- Mascara, Falsies, Maybelline
- Lösfransar, Miss, MUS

Mun:

- Velvet Touch Lipstick, Darling, GOSH


  
 


RSS 2.0