Åttonde dagen på nagelskolan

Åttonde gången i fredags, och Elli fick marmorering på sina naglar. Tyckte själv att de blev rätt bra, men när det är så pilligt är det lätt att darra lite på handen, så allt blev inte helt perfekt, men vad fan, det var ju första gången. :PSådärja.
Nästa gång är det Madde och färg igen som gäller. Det måste gå bättre än förra gången, annars knäcker jag mig. :/


Sjunde dagen på nagelskolan

Dag nummer sju, och glitter för hela slanten! Jag är en riktig glittermänniska, the more the better.
Idag var det Challe som var modell, och hon valde den läckraste jävla nyansen på glitter jag någonsin sett! Rosa/lila-aktig, awesome!
Fick även laga två naglar med mallar, det var lite klurigt, men det blev bra ändå.

Första bilden gör inte färgen på glittret någon rättvisa alls, det ser mer rött ut.
Så kolla på första bilden för helheten, och den andra för den rätta färgen. :)

Färgen är ännu läckrare i verkligheten!


Fransk manikyr med rosa rhinestones

Något som stör ihjäl mig när jag läser nagelbloggar är att ALLA har en kategori som heter "Nails by.." och så deras namn. Fantasifullt, OH YEAH! :/
MEN, när jag skulle komma på vad min sådan kategori skulle heta stod det helt jävla still. Vad fan ska man kalla den?! "Mina naglar"? "Naglar jag gjort"? "Tittapåallafinanaglarjagharskapatpåandramänniskor"? Nej.
Det blev "Nails by Careli". Så nu hatar jag mig själv lite grann.

Här är i alla fall en laddning naglar jag gjort på mig själv. Fransk manikyr, rosa rhinestones. Enkelt, stylish och litelite tråkigt.

Ge mig exempel på vad jag kan döpa om kategorin till!
Jag står inte riktigt ut med mig själv just nu.


Sjätte dagen på nagelskolan

Sorry för dålig uppdatering, har börjat praktisera på HemTex i Halmstad, och är knappt hemma någonting, känns det som. Dessutom är det ju bara cirka fyra personer som läser min blogg, så, who gives. :P

I fredags var det sjätte dagen på nagelskolan (jag går och tror att det var femte hela tiden, vet inte varför), och modell denna gången var Madde, min brors sambo.
Färg stod på schemat, och Madde valde en härligt korallig nyans. Tyvärr hade jag någon slags fyratimmars-blackout, för ALLT gick fel. Fick ta bort och göra om sammanlagt tolv (!) tippar, fick inte färgen riktigt jämn, använde fel fil ovanpå så allt blev flammigt medmeramedmeramedmera. Jäkla skitdag, helt enkelt.
Men det blev i alla fall tio stycken korallfärgade naglar som i alla fall Madde blev nöjd med, och det är ju bra. :)

 

There you have it!


RSS 2.0