NOTD; "You Rock My World" & "Sexagon"


Jag har, som många andra, blivit mycket förtjust i H&Ms holografiska lack. Min största favorit är det rosa "Sinful Señorita". Det täcker på ett lager, torkar snabbt, är jättelätt att ta bort, och så är det så grymt snyggt också! 2008 års bästa budgetköp inom lack, helt klart.

Eftersom jag älskade "Sinful Señorita" så mycket ville jag självklart ha fler av dessa lack. Förutom señoritan finns också ett guldigt, "Creme De La Creme", ett i silver, "You Rock My World" och ett i blått (som jag tyvärr inte vet namnet på). Eftersom jag inte är något stort fan av varken guld eller blått på naglarna föll valet rätt naturligt på silverlacket. Glad och peppad vandrade jag hemåt, tog bort "Sinful Señorita" och började lacka med mitt nya, fina hololack. Döm om min förvåning när jag märkte att konsistensen på det silvriga lacket var HELT annorlunda jämfört med det rosa! Segt, svårmålat och med lååång torktid. Penselränderna syntes tydligt i lacket och även fast jag använde OPI's RapiDry Spray OCH OPI's RapiDry Top Coat tog det otroligt lång tid innan det torkade. Dock kan jag ha fått tag i något dåligt exemplar, men jag blev grymt besviken. Konsistensen jämfört med det rosa var sämst, torktiden likaså, dock täckte det på ett lager och var lätt att ta bort, så där får det plus.

På nyårsafton hade jag China Glaze's "Sexagon" på naglarna, och självklar kunde jag inte låta bli att jämföra det med H&M's silvriga hololack. Det finns inte så mycket att säga egentligen, hade H&M's silvriga bara haft samma konsistens som det rosa hade den enda skillnaden mellan "You Rock My World" och "Sexagon" varit att "Sexagon" är lite klarare, lite glittrigare, lite mer holo. "Sexagon" ÄR helt enkelt "You Rock My World", fast gånger 10.  Förhoppningsvis var det exemplaret jag köpte av "You Rock My World" ett måndagsex eller nåt, ett undantag, för det är definitivt ett bra substitut om man inte har råd eller möjlighet att skaffa sig "Sexagon".

Bilderna nedan är tagna med blixt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0