NOTD; Faux Minx

Häromdagen när jag befann mig på Kicks råkade mina ögon landa på något silverskimrande från Viva la Diva. Det var "klistermärken" som man sätter på och som täcker naglarna, och eftersom jag älskar silver och allt som har med naglar att göra slog jag till. Tänkte egentligen att jag skulle spara de till nästa helg då jag ska på fest, men otålig som jag är kunde jag inte vänta.
Tyvärr blev det skit av allt. Klistermärkena var svåra att få jämna, de passade inte mina naglar och de veckade sig överallt. Jag försökte trycka ut vecken med en orangepinne i gummi, men det gick inte alls. På håll såg naglarna däremot skitfräcka ut. Slände på ett lager Seche Vite ovanpå, och DET skulle jag inte gjort. Den snygga spegelblanka effekten försvann i ett nafs, och klistermärkena skrynklade liksom ihop sig. Så den manikyren försvann fortare än jag fick dit den.
Detta är inget jag tänker prova igen, men jag skyller inte helt och hållet på själva produkten. Jag var rätt otålig, och så var det första gången jag provade detta.
Nä, jag väntar hellre tills någon uppfinner ett "spegellack".
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0